Jdi na obsah Jdi na menu
 


2019/7

 

7. kolo III. třídy skupiny B

 

sobota 5. října 2019, výkop 16.00 hodin

 

Miřetice B - Libež

 

3 : 6     ( 1 : 2 )

 

rozhodčí: Ladislav Hejný

 

góly:  2x Ondřej Novák (48´ a 52´), Miloš Janák (2´), Filip Jeništa (3´), Jakub Müller (69´), Mykola Brynziuk (79´ z penalty) 

ŽK:  David Kněžík (31´), Jan Pavouček (32´) 

sestava:  Jaroslav Gabriel - David Kněžík, Miloš Janák, Tomáš Šimon, Matěj Helikar - Jakub Müller, Mykola Brynziuk, Jan Pavouček, Lukáš Bucala - Ondřej Novák (80´ Yaroslav Boichuk), Filip Jeništa (85´ Josef Vaníček)

Začátek zápasu byl velmi akční. Kdo se opozdil, neviděl branky. Ve 3. minutě byl stav 1:2!! Nejprve jsme ihned po rozehrávce "tradičně" inkasovali z první střely na bránu, ale za 2 minuty jsme stav otočili. Po rohu Miloš Janák hlavou do šibenice vyrovnal a minutu nato potáhl míč Ondra Novák a přihrávkou naslepo pod sebe našel úplně volného Filipa Jeništu. Poté se hra i brankové hody uklidnili. Optický tlak jsme měli my, na šance jsme vedli jednoznačně. "Kolja" Brynziuk se dvakrát blýskl krásnými střelami z větší vzdálenosti, které však domácí brankář také krásně vytěsnil na roh. Poměrně živo bylo také v pokutových územích. Zatímco faul na Lukáše Bucalu byl shledán v mezích pravidel, na druhé straně v situaci, které předcházel evidentní, správně mávaný ofsajd, Miloš Janák skluzem podrazil domácího útočníka a následovala penalta, první. Jarda Gabriel povedenou střelu k tyči bravurně vyrazil. Po nástupu do druhého poločasu si miřetický gólman vybral slabší chvilku, kdy neodhadl dlouhý nákop a Ondra Novák jej pohotově hlavičkou překonal. O chvíli později opět Ondra tvrdou ranou zvýšil na rozdíl tří branek a to nám zajišťovalo poměrně slibný náskok. Miřetický nestárnoucí kanonýr Naňák sice krásně zahraným přímým kopem trošku překvapil Jardu v naší brance, ale samostatný průnik zakončil Lukáš Bucala přihrávkou na úplně volného Kubu Müllera, pro kterého nebyl problém zvýšit. Poté přišla série penalt. Druhou v zápase na nás Jarda Gabriel opět famózně vyrazil, v následné skrumáži ale přišel další faul a v pořadí třetí domácí konečně proměnili, slovo si vzal opět matador Naňák a penaltu proměnil alá Panenka. Penaltu jsme zahrávali i my, Mykola Brynziuk ji proměnil napoprvé a stanovil konečné zápasové skóre na 3:6!!

                                                                                                                       Zpět!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář