Jdi na obsah Jdi na menu
 


2019/20

 

20. kolo III. třídy skupiny B

 

sobota 4. května 2019, výkop 17.00 hodin

 

Kamberk - Libež

 

1 : 8     ( 1 : 4 )

 

rozhodčí: Ladislav Murgač

 

góly:  3x Filip Jeništa (1´, 35´ a 38´), 2x Lukáš Bucala (18´a 48´), Jakub Müller (57´), Mykola Brynziuk (68´), Lukáš Kukla (77´)

sestava:  Jaroslav Gabriel - David Kněžík, Miloš Janák, Anatolii Korsun, Jan Pavouček - Mykola Brynziuk (75´ Martin Čičatka), Lukáš Kukla, Michal Kupsa, Lukáš Bucala - Filip Jeništa, Jakub Müller (70´ Marek Janák)

Do Kamberka se nikomu moc nechtělo, navíc v počasí, které ten den panovalo, už tuplem ne. Těsně před výkopem prudký déšť a velmi výrazné ochlazení. Naštěstí jsme se zahřáli hrou a předváděným výkonem. Navázali jsme na úspěšný zápas s Bílkovicemi a od první do poslední minuty na hřišti dominovali. Výrazně se do dějin tohoto střetnutí zapsal především Filip Jeništa, když demolici domácích načal hned v první minutě a do poločasu stihl hattrick - jeho třetí gól si obránce vstřelil sám ve snaze odkopnout míč, ale Filip si ho zasloužil za perfektní přihrávku a aspoň dá třeba láhev :-). Domácí stihli vyrovnat na 1:1, ale to bylo vše na co se zmohli a tak Jarda Gabriel opět mrzl, a to doslova, v naší brance. My jsme i na velmi těžkém terénu výborně kombinovali a vytvářeli si šanci za šancí, které jsme také proměňovali, až se konečné skóre zastavilo na cifře 1:8. Jen tak dál a vzhůru na Jawu... :-)

                                                                                                                       Zpět!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář