Jdi na obsah Jdi na menu
 


2018/2

 

2. kolo III. třídy skupiny B

 

sobota 1. září 2018, výkop 17.00 hodin

 

Čechtice - Libež

 

0 : 7     ( 0 : 3 )

 

rozhodčí: Karel Černý

 

góly:  2x Jaroslav Gabriel (56´ a 89´), Lukáš Bucala (8´), Jakub Jeništa (24´), Mykola Brinziuk (42´), Jiří Kováč (77´), Anatolii Korsun (86´)

sestava:  Milan Urban - David Kněžík, Miloš Janák, Anatolii Korsun, Jan Pavouček - Mykola Brinziuk, Jiří Kováč, Lukáš Kukla (65´ Jakub Müller), Jaroslav Gabriel - Lukáš Bucala, Jakub Jeništa

Od první minuty bylo vidět, že rozdíl mezi týmy byl propastný. Ne že my bychom byli tak dobří (s ohledem na tréninkovou morálku to ani nelze očekávat), ale Čechtice se současným kádrem nemají ve III.třídě naději na sebemenší bodový zisk. A vůbec celá organizace je v Čechticích ve špatném postavení, ale to je jejich problém. Pro nás bylo důležité, že i přes menší problémy v nominaci jsme získali 3 body do tabulky. Celý zápas se hrálo na jednu branku, domácí ohrozili naší svatyni jen v úvodu zápasu. My jsme v pohodovém tempu drželi míč na kopačkách, dobře kombinovali a celkem sedmkrát udeřili, i když gólový rozdíl mohl být daleko vyšší. Tak snad jsme si nějaké góly schovali do dalších kol.      

                                                                                                                       Zpět!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář