Jdi na obsah Jdi na menu
 


2017/1

 

1. kolo IV. třídy skupiny C

 

neděle 27. srpna 2017, výkop 14.00 hodin

 

Křivsoudov B - Libež

 

1 : 6     ( 1 : 3 )

 

rozhodčí: Jiří Malý

 

góly:  2x Lukáš Bucala (61´ a 78´ z pen.), Jiří Kováč (2´), Jan Pavouček (14´), Pavel Čermák (30´),  Martin Čičatka (73´)

ŽK:  Jaroslav Gabriel (37´)

sestava:  Milan Urban - Jaroslav Gabriel, Pavel Čermák, Martin Žirovnický, Jan Pavouček - Lukáš Kukla, Filip Jeništa, Jiří Kováč, David Pýcha - Lukáš Bucala, Martin Čičatka, průběžně střídali: Tomáš Havelka, Matěj Helikar, David Janák, David Kněžík, Matěj Svejkovský

Na první mistrovský zápas jsme byli všichni patřičně nažhavení a plní očekávání. Soupeře jsme nešetřili a od první minuty udávali tempo hry. Naší dominanci jsme vyjádřili i brankově po dvou standartkách, kdy se trefili Jirka Kováč a Honza Pavouček. Na chvilku jsme však polevili a byli za to potrestáni proměněným pokutovým kopem - 1:2!! Do klidu nás poslala další standartní situace, když odražený balón s bravurou sobě vlastní uklidil do opuštěné brány Pavel Čermák za hranicí vápna - 1:3!! Další naše šance po brankách volali, nádherně dvakrát vypálil z dálky Honza Pavouček, ale paní štěstěna mu dnes nebyla nakloněná, trefil 2x břevno. Tyto střely mohli kandidovat na gól měsíce :-) Druhý poločas byl opět plně v naší režii, i když několik hluchých pasáží by přísnější kritik jistě našel. Brankově se po krásných akcích ještě prosadili 2x Lukáš Bucala a jednou Martin Čičatka, když zakončovali pohledné kombinace do prázdné branky.

                                                                                                                       Zpět!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář