Jdi na obsah Jdi na menu
 


2014/5

 

5. kolo IV. třídy skupiny C

 

sobota 20. září 2014, výkop 16.30 hodin

 

Libež - Tichonice B

 

13 : 0     ( 2 : 0 )

 

rozhodčí: Josef Hocek

 

góly:  4x Jiří Kováč (63´, 74´, 76´ a 88´) 3x Lukáš Bucala (68´, 71´ a 81´), 2x Jan Mišovic (20´ a 69´), Stanislav Zvára (40´), Martin Žirovnický (48´), Petr Babka (78´), Pavel Čermák (89´)

sestava:  Libor Zikmund - David Kněžík, Pavel Čermák, Martin Žirovnický, René Český - David Janák, Jan Mišovic, Josef Svoboda (46´ Petr Babka) - Jiří Kováč - Stanislav Zvára, Lukáš Bucala

 

V tomto zápase jsme měli potvrdit 3 body za výhru v Postupicích a především roli velkého favorita v tomto mači. Zvláště, když tichoničtí nastoupili pouze v 10ti mužích... Tak se také dělo hned od úvodního hvizdu rozhodčího. Hosty jsme přikovali na jejich polovinu hřiště a začali kombinovat. Vytvářeli jsme si šanci za šancí, ale zrazovala nás koncovka. Zatím. Naši smůlu či snad nemohoucnost protrhl až Honza Mišovic střelou na zadní tyč a potvrdil, že má střelecký apetit - 1:0!!! Pak se opět několikrát opakovalo spojení naše "loženka" = trestuhodně neproměněná... Prosadil se až Standa Zvára a upravil na poločasových 2:0!!! Do druhého poločasu jsme nastoupili jakoby vyměnění, hlavně co se efektivity týče. A tak jsme rozjeli málo vídaný gólostroj, když jsme dokázali za 26 minut nastřílet úctyhodných 10 gólů!!! Jen aby nám to vydrželo... :-)      

 

                                                                                                                       Zpět!

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář