Jdi na obsah Jdi na menu
 


2013/3B

 

 

3. kolo IV. třídy skupiny D

 

neděle 8. září 2013, výkop 17.00 hodin

 

Libež "B" - Hulice

 

7 : 0     ( 3 : 0 )

 

rozhodčí: Jaroslav Rosenvald

 

góly:  2x Pavel Bucala (8´ a 29´), 2x Jiří Kováč (37´ a 81´ z penalty), 2x David Kněžík (58´ a 75´), Eduard Špalek (90´)

ŽK:  Jakub Míka (23´)

sestava:  Martin Procházka - Josef Svoboda, Miloslav Maťha, Lukáš Kukla, René Český - David Kněžík, Tomáš Říha, Jakub Míka (60´ David Janák), Eduard Špalek - Pavel Bucala (80´ Arnošt Kočí), Jiří Kováč

 

Po blamáži z minulého kola bylo třeba řádně zabrat a odčinit katastrofální výkon a bodovou ztrátu. Již před začátkem utkání bylo vidět, že nikdo z nás další body rozdávat nechce, každý byl řádně nabuzený, s lehkovážným přístupem z Čechtic naprosto nesrovnatelné... Nasazení se projevilo hned v úvodu, kdy po přiťuknutí Edy Špalka z hranice velkého vápna krásně trefil Pavel Bucala - 1:0. Poté zhruba na čtvrthodinku převzali iniciativu hosté, avšak bez nějaké vážnější šance, bránili jsme zodpovědně. Navíc jsme udeřili podruhé. Opět zafungovala spolupráce Eda Špalek - Pavel Bucala - 2:0. To jsme už byli pány na hřišti my. Několikrát hezky potáhl po lajně míč Jirka Kováč, dostal se do vápna, měl by však někdy nahrát... :-) Uklidňující třetí branku vstřelil opět po přihrávce Edy Špalka právě zmiňovaný Jirka Kováč. O přestávce nás trenér Václav Hromas nabádal nadále k aktivitě a hlavně nevypustit závěr jako tomu bylo v Pravoníně. Dnes pro tyto obavy nebyl důvod. Definitivně odpor hostů zlomil a na 4:0 upravil David Kněžík po nahrávce od Jirky Kováče. Stejný střelec byl podepsaný také pod pátý gól v hostující síti, krásně ho "našel" Pavel Bucala. To se už na hostující branku valil jeden útok za druhým, bohužel ne všechny jsme proměnili, hlavně pro Edu Špalka byla dnes dranka doslova začarovaná. Na 6:0 zvýšil z pokutového kopu po faulu právě na Edu Špalka svým druhým gólem v zápase Jirka Kováč. To ještě nebylo vše. V samém závěru dal konečnou podobu výsledku v utkání aktivní Eda Špalek, když David Kněžík vystihl chybu v rozehrávce a přečíslení 3 na 1 vyřešil nahrávkou právě na Edu, který nadvakrát přeci jen rozvlnil síť - 7:0.

                                                                                                                     Zpět!

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář