Jdi na obsah Jdi na menu
 


2013/14

  

14. kolo IV. třídy skupiny C

sobota 6. dubna 2013, výkop 16.30 hodin

Libež - Chotýšany B

6 : 1     ( 4 : 1 )

rozhodčí: Karel Černý

góly: 2x Lukáš Bucala (35´ a 47´), Ondřej Moravec (13´), David Kněžík (24´), Ondřej Beránek (40´), Jaroslav Bařina (62´)

ŽK: Ondřej Moravec (28´), David Kněžík (37´), Jaroslav Bařina (78´)

Sestava: Martin Procházka - David Janák, Tomáš Bohuslav, Jaroslav Bařina, René Český - David Kněžík, Tomáš Říha (46´ Josef Svoboda), Jan Neruda, Ondřej Moravec (75´ Arnošt Kočí) - Lukáš Bucala, Ondřej Beránek (60´ František Šejna)

 

První jarní kolo nám "přihrálo" do cesty béčko Chotýšan. Před tímto utkáním panovaly v našem táboře značné obavy, neboť zimní příprava a hlavně výsledky a předváděná hra v přátelských zápasech měly do optimálního výkonu daleko tolik asi jako je cesta z Libže do Moskvy... Atraktivitu tohoto střetnutí zvyšovala persona Martina Vrby, který v zimním přestupním termínu odešel hostovat právě do tohoto celku... 

Obavy, nutno dodat, že oprávněné, však naši borci rychle rozptýlili. Od úvodního hvizdu byli na hřišti pány a z toho pramenily šance ke vstřelení branky. Tu první si po průniku Ondřeje Moravce vstřelil hostující obránce sám - byl to ale krásný gól, redakce chválí :-). Druhý průnik agilního Ondřeje Moravce znamenal faul ve vápně a následně pokutový kop, který s bravurou sobě vlastní proměnil David Kněžík - 2:0. Byl to právě Ondřej, kdo byl u všeho podstatného. Po jeho nedorozumnění s Renďou Českým podnikli hosté rychlý protiútok a snížili na rozdíl jedné branky. Rychlý protiútok jsme předvedli i my, kdy po odvrácení rohového kopu se do ataku branky Chotýšan zapojil mnohem větší počet hráčů než bránících hostujících a "brejk" zakončil nováček v našem dresu Ondřej Beránek - 3:1. Definitivní klid a luxusní poločasové skóre 4:1 dokonal Lukáš Bucala. Naši dominaci navíc umocnil hned z kraje druhého poločasu svým druhým gólem v utkání Lukáš Bucala a schylovalo se k debaklu. Bohužel tato branka nás uspokojila natolik, že jsme "slevili" na tempu a toto poměrně pěkné utkání se proměnilo v "nakopávanou" plnou nepřesností na obou stranách. Výjimkou byla pouze branka Jardy Bařiny po rohovém kopu Davida Kněžíka, která stanovila konečné skóre 6:1.

                                                                                                                      Zpět!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář